RSZ op 2 juni weer open voor bezoekers 2020-05-27

Zoals alle overheidsdiensten vervult de RSZ sinds het begin van de coronacrisis zijn opdrachten via telewerk. Alleen onze balie was door de quarantainemaatregelen verplicht gesloten. Daarin komt op 2 juni 2020 verandering, onder een aantal voorwaarden. In de provinciale kantoren kunt u nog altijd terecht op afspraak, zoals tot nu toe het geval was.

Bezoek voorkomen

Probeer in de eerste plaats om uw bezoek te voorkomen. Bel of mail ons. Misschien kunnen we uw probleem afhandelen zonder dat u zich naar ons hoofdkantoor of een van onze provinciale kantoren moet begeven. Dat is niet alleen veiliger, het kan u ook heel wat tijd besparen.

Attesten of documenten afhalen of afgeven

Moet u toch langskomen om een attest of document af te halen of af te geven? Dan kunt u dagelijks (9:00-12:00 uur) bij ons terecht zonder afspraak.

In de provinciale kantoren maakt u een afspraak om documenten af te halen of af te geven.

Een dossier bespreken – Een afspraak bij de RSZ-Inspectie

Wilt u meer uitleg bij een attest? Wilt u een dossier bespreken? Hebt u een afbetalingsplan nodig? Kortom, wilt u persoonlijk contact met een van onze deskundigen? Dan kunt u bij ons terecht na een telefonische afspraak.

Veiligheidsvoorschriften

Om een veilige situatie te creëren voor u en onze medewerkers, willen we u vragen om:

  • afstand te houden
  • altijd een mondmaskertje te dragen
  • alleen te komen. Indien u vergezeld komt voor een onderhoud, moet u dat op voorhand melden aan de RSZ-medewerker die u bezoekt.
  • op het afgesproken uur te komen, om wachtrijen te voorkomen
  • de richtlijnen van onze medewerkers te volgen

Wij organiseren zowel in Brussel als in de provinciale kantoren onze ontvangstruimtes zo dat een goede hygiëne en voldoende afstand worden gegarandeerd.

Komt u met de auto naar Brussel? Zorg ervoor dat u uw mondmasker tijdig aandoet. De personenuitgang van de parkeergarage geeft uit in het stationsgebouw, waar u verplicht bent om een mondmasker te dragen.

^ Back to Top